top of page
ESTOL%20Whatsapp_edited.png

FACILITACIÓ
PEDAGOGIA
COMUNITAT

Benvingudes a l'Estol! Ens complau molt que ens visiteu. Som un col·lectiu que es dedica a l'acompanyament de processos de creació col·lectiva i la gestió de conflictes comunitaris, sempre des d'una perspectiva feminista inclusiva i interseccional amb totes les opressions que ens travessen dia a dia.

Si t'interessa no dubtis en escriure'ns a:

contacte.estol@gmail.com

Inici: Bienvenido

QUÈ FEM?

img_4909.jpg
3%20(2)_edited.jpg
Imatge portada RECURSOS.jpg

Acompanyem i aportem eines per a l'autonomia d'assemblees comunitàries entorn processos de característiques complexes.

Repensem col·lectivament espais com patis i aules, detectant, analitzant i treballant els rols de poder que s'hi desenvolupen.

Des de dinàmiques concretes a teoria aplicada. Investigació i formació constant per a millorar el contingut de la nostra pràctica.

Inici: Lo que hacemos

5 CÈNTIMS SOBRE EL NOSTRE MÈTODE

Aquí us proposem 6 punts clau del nostre mètode pedagògic, però si voleu aprofundir-hi més no dubteu en clickar el botó! Us portarà a l'apartat en que detallem bé cada punt i podreu fer-vos-en una millor idea.

Treballem per fomentar i enfortir sistemes autònoms de creació col·lectiva. Desenvolupem teories i pràctiques que ens permetin teixir xarxes comunes i pròpies.

Creiem que en qualsevol procés cal que la informació, el mètode i el mitjà siguin, sempre, accessibles, democràtics i comprensibles per totes les parts.

Un dels eixos sobre els que girem és la detecció, visibilització i reconeixement de totes les opressions que ens travessen. Classe, Gènere, Sexualitat, Raça, Capacitat, Edat, etc.

Seguint l'estela de Félix Guattari i el concepte de sostenibilitat forta entenem l'ecologia sols des d'un triple impacte:
Mental - Social - Territorial/Espacial

Detectar, reconèixer, estudiar i comprendre els conflictes que ens amenacen és l'única manera d'incorporar-los sense que ens destrueixin.

Entenem l'educació com el pilar estructural del nostre futur social, és per això que gran part de la nostra teoria i pràctica afecta als espais educatius quotidians.

CONTACTE

Si vols participar de l'Estol i fer créixer el poder d'autonomia del vostre espai o el vostre entorn no dubtis en contactar. Així com si et sorgeix qualsevol dubte! Respondrem el més aviat possible.

Salut i Cures!

¡Gracias por tu mensaje!

Inici: Contacto
bottom of page